Terminsstart Telekom blir webbinarie-serie under hösten
Telekomnyheternas populära årliga seminarium, Terminsstart Telekom, kommer i år att ersättas av ett nydanande webbinarie-serie under namnet Telekomstudion.

Telekomstudion kommer med start den 15 september att direktsändas varannan tisdag kl 14.00 med aktuella gäster i studion, intervjuer och djupdykningar i aktuella ämnen.

- Istället för att ersätta Terminsstart Telekom med ett webbinarium där vi sänder olika föredrag, har vi valt att gå utanför boxen och istället skapat ett attraktivt format där vi kommer att få plats med allt från utbildande kunskapsförmedling och debatter till djupintervjuer med branschens ledande beslutsfattare. Det här är ett koncept som vi har arbetat hårt med att ta fram sedan i våras, säger Mats Roesgaard Sjödin, chefredaktör för Telekomnyheterna.

I och med att Telekomstudion sänds varannan vecka kan vi följa med och följa upp intressanta frågor så som höstens budgetproposition, 5G-auktionen och de stora operatörernas nya utmaningar.

- Då vi vet att minglandet är en viktig och omtyckt del av Terminsstarten så kommer vi dessutom att arrangera ett mingel speciellt för de kunder som väljer att köpa hela webbinariesäsongen. Men vi väljer att göra detta senare i höst/vinter då smittrisken för corona förhoppningsvis har minskats ännu mer, säger Mats Roesgaard Sjödin.

Mer information om Telekomstudion kommer att presenteras inom kort.
Anmäl dig
DELA DENNA SIDA
Anmäl dig
TALARE
INFORMATION
Tid & Plats:
Pris:
Rabatt:
Kontakt:
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561