18
SEPTEMBER PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Välkommen till höstens Terminsstart Telekom tisdagen den 18 september.
Den 18 september rivstartar vi hösten med Terminsstart Telekom.
Vi rivstartar hösten med Terminsstart Telekom den 18 september. Som vanligt blir det en fullmatad dag där branschen samlas för att lyssna på spännande föredrag och diskussioner, få ny kunskap och inte minst mingla med gamla och nya bekantskaper.

Vi arbetar för fullt med programmet, och flera talare är redan klara:

Morten Christiansen, nytillträdd vd för 3 Skandinavien och tidigare vd för 3 Danmark, har lyckats med konststycket att på en extremt konkurrensutsatt marknad vända bolaget från stora underskott till ett stabilt överskott. Hur har man lyckats trots några av de lägsta konsumentpriserna i världen, hög konkurrens och en marknad utan stor tillväxt? Vilka har varit 3s framgångsfaktorer och vad kan de svenska operatörerna lära av sin "lillebror" i Danmark?

Nyligen gick Telia ut med att man köper Bonnier Broadcasting, något som kommer att rita om kartan på marknaden rejält. På Terminsstart Telekom möter du Anders Olsson, vd för Telia Sverige, i ett förtroligt samtal med Mats Sjödin om framtidens Telia.

Riskerar Sverige att hamna efter i 5G-utvecklingen? 5G-tekniken väntas spela en avgörande roll när det gäller AI och IoT, men är Sverige för sent på bollen? På Terminsstart Telekom hör du Jonas Wessel, spektrumavdelningschef på PTS, berätta om den svenska frekvensplanen för 5G. Därefter följer en diskussion där bland andra Gabriela Styf Sjöman, nätdirektör Telia, Johan Johansson, vd för 3, Per Narvinger, Sverigechef Ericsson och Kenneth Fredriksen, vd Huawei Sverige deltar.

Åse Holmberg, kommunikations- och marknadsdirektör på Tele2, kommer till terminsstarten och berättar om hur Tele2 skapar högt engagemant bland medarbetare genom företagets starka kultur och värderingar.

Patrik Hofbauer, vd Telenor Sverige berättar om sina fyra år som vd. Vad han har genomfört så långt och vad som står på agendan framöver?

Gabriel Catrina, finansdirektör och chef strategi och M&A för Nordic Entertainment Group, berättar om varför det är så viktigt att erbjuda mobiltelefoni och bolagets syn på telekombranschen.

Efter en lång och framgångsrik karriär i telekombranschen bestämde sig Mikael Ryking för att helt byta bana och bli professionell havskappseglare. Förra året slog han världsrekordet för enskrovsbåtar på sträckan Bermuda-Plymouth och senare i år seglar han som förste svensk Route de Rhum, en av världens tuffaste havskappseglingar. På Terminsstart Telekom hör du honom berätta om sina spännande erfarenheter och likheterna mellan seglingen och det krävande jobbet i telekombranschen.

Försäkra dig nu om en plats på Terminsstart Telekom - branschens viktigaste mötesplats.

Varmt välkommen!

Mats Sjödin
moderator och chefredaktör Telekomnyheterna

Anmäl dig
DELA DENNA SIDA
Anmäl dig
TALARE
Morten Christiansen
vd 3 Skandinavien
Anders Olsson
Sverigechef Telia
Jonas Wessel
chef spektrumavdelningen PTS
Gabriela Styf Sjöman
nätdirektör Telia
Johan Johansson
vd 3 Sverige
Per Narvinger
Sverigechef Ericsson
Kenneth Fredriksen
vd Huawei Sverige
Åse Holmberg
kommunikations- och marknadsdirektör Tele2
Gabriel Catrina
CFO och ansvarig för strategi och M&A på Nordic Entertainment Group
Patrik Hofbauer
vd Telenor Sverige
Mikael Ryking
extremseglare
INFORMATION
Tid & Plats: 18 september 2018, 09.00-17.00 med efterföljande mingel, lokal Stockholm, Grand Hôtel, Stockholm.
Pris: 6 490 kr, exkl moms. I priset ingår frukost, fika, lunch, dokumentation och mingel.
Rabatt: Prenumeranter på Telekomnyheterna får 500 kr i rabatt.
Är ni tre personer eller fler från samma företag som vill komma? Kontakta Malin Svenberg för separat offert.
Kontakt: Malin Svenberg, 08-455 67 76, malin.svenberg@exaktmedia.se
Mats Sjödin, 08-455 67 77, mats.sjodin@telekomnyheterna.se
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561